Salgsbetingelser

Betaling
Vi tar imot de fleste kredittkort. Følg trinnene fra handlekorgen til kassen og velg PayPal. Du trenger ikke ha eller opprette PayPal-konto for å betale med kort, selv om betalingen skjer på Paypal sine sikre sider. PayPal er en sikker måte å betal på, både for deg og oss. Hvis du velger bankoverføring må du sette inn betalingsummen på vår konto innen 3 dager. Vi tar også i mot Klarna, Vipps og faktura.

Alle priser er inkludert merverdiavgift. Mottatt ordre er bindene. Falske ordrer vil bli politianmeldt. Svindel og annen kriminell virksomhet vil bli strafferettslig forfulgt. 
 

Vi tar forbehold om:
Bilder på nettsiden er veiledende og leverte produkter kommer til å avvike fra bildet. 
Eventuelle feil på siden
Produkter kan være utsolgt
Priser er ikke nødvendigvis de samme som i butikken i Hollendergaten 2-4


Frakt

Vi har egen kjøresentral spesiallaget for utkjøring av blomster. Sjåførene er vant med å behandle blomster med tanke på temperatur, at ikke vann renner ut og effektiv levering. Vi anbefaler ikke andre transportfirma. Pris er 125,- pr kolli, men i nettbutikken tar vi kun betalt 125,- pr bestilling i Bergen. Utenfor Bergen er fraktpris 180,- og bestillingen kan bli formidlet videre.
Kunden plikter å oppgi riktig informasjon om seg selv og leveringsadresse. Ved mangelfull informasjon kan varene komme i retur til oss og må ha ny frakt for å bli sendt ut igjen. 

 

Egeninnsats forlenger levetid til buketten
Snitt og skift vann ofte så varer buketten lengre. 

 

Klage
Alle klager må dukomenteres med bilde. Blomster er levende, unike og forskjellig. Holdbarhet påvirkes av omstendigheter som frakt, temperatur, vann. Til begravelser bruker vi helt utsprunget blomster som ikke er ment for å vare lenge. Blomstene har ingen eller begrenset med vann under en seremoni.