Salgsbetingelser

Partnere
Vår nettbutikk er drevet av SmartWeb. Onpay leverer sikker betalingsløsning og vår innløser er Nets.

Betaling
Vi tar imot de fleste betalingsformer. Du velger betalingsmåte i kassen. Klarna gir deg alternativer som delbetaling eller forsinket betaling. Du vil også ha mulighet til å Vippse eller overføre beløpet direkte til vår konto. Firma har mulighet til å søke om bedriftsavtale og betaling via faktura.

Alle priser er inkludert merverdiavgift. Mottatt ordre er bindene. Falske ordrer vil bli politianmeldt. Svindel og annen kriminell virksomhet vil bli strafferettslig forfulgt. 

Vi tar forbehold om:
Bilder på nettsiden er veiledende og leverte produkter kommer til å avvike fra bildet. 
Eventuelle feil på siden
Produkter kan være utsolgt
Priser er ikke nødvendigvis de samme som i butikken i Hollendergaten 2-4

Frakt
Bring står for hjemlevering av våre blomster. Sjåførene er vant med å behandle blomster med tanke på temperatur, at ikke vann renner ut og effektiv levering.  Pris er 145,- pr kolli, men i nettbutikken tar vi kun betalt 145,- pr bestilling i Bergen. Utenfor Bergen er fraktpris 180,- og bestillingen kan bli formidlet videre. 
I bestillingen er det mulig å tidspunkt. Dette er i utgangspunktet for seremonier og arrangementer, bomstene vil bli levert i god tid før dette og ofte i sammarbeid med personell på stedet. Skulle du taste inn leveringstid på andre bestillinger vil dette kun være veiledende tid. 

Kunden plikter å oppgi riktig informasjon om seg selv og leveringsadresse. Ved mangelfull informasjon kan varene komme i retur til oss og må ha ny frakt for å bli sendt ut igjen. 

Egeninnsats forlenger levetid til buketten
Snitt og skift vann ofte så varer buketten lengre. 

Klage
Alle klager må dokumenteres med bilde. Blomster er levende, unike og forskjellig. Holdbarhet påvirkes av omstendigheter som frakt, temperatur, vann. Til begravelser bruker vi helt utsprunget blomster som ikke er ment for å vare lenge. Blomstene har ingen eller begrenset med vann under en seremoni.